Welcome. Do follow me and leave comments| Follow or Dashboard

Thursday, 13 October 2011

[ Tentang Cinta ]

Assalamulaikum

korang penah bace buku di bawah x ? rugi kot kalau korang xpena bace
saye beli buku nyh bwu je agy, lpas abes final exam aritu terus beli he3
sebab-sebab saye beli coz kononyer nan penuhi waktu lapang dengan membaca cewah !!!
haha lagi pun bese la.. orang tengah ada masalah kan
sesuai la baca buku nyh hehe
saye arap korang beli la buku nyh, x rugi pon kalau beli and tade la mahal mane juz rm26 je

masih kabur tentang erti cinta sebenar? Bace lah, bacalah buku ini ( ^___^ )

“JIKA TEPAT MASA, KETIKA, KEADAAN DAN SIAPA, CINTA ADALAH KUASA LUAR BIASA YANG TIADA BANDINGNYA” - Pahrol Mohd Juoi- 
Sinopsis : 


TENTANG CINTA membawa tafsiran dan persepsi baru mengenai topik yang paling menarik minat para remaja sejak zaman-berzaman. Ia akan menjawab persoalan: Apa sebenarnya yang dikatakan cinta?, Siapa yang patut dicintai?, Bagaimana kita harus bercinta? Cinta bagaimana yang ada ‘class’? Buat para remaja….Selamilah TENTANG CINTA kerana di situlah indahnya kehidupan. Dan bagi yang pernah frust bercinta, buku ini menawarkan ubatnya!!! 
” Rujukan wajib buat remaja, ibubapa atau sesiapa juga yang ingin memahami realiti cinta berteraskan Islam.” - Dato’ Dr. Hj. Mohd Fadzilah Kamsah

Belajar tentang apa cinta.. Apa yang sepatutnya seorang remaja itu kenali dari perkataan C.I.N.T.A

Buku yang sesuai bagi orang-orang yang masih mencari apa makna cinta. 
sesuai dijadikan sebagai hadiah buat teman-teman. Sesiapa yang punya masalah berkenaan cinta, bacalah buku ni! InsyaAllah dapat menenangkan fikiran. Juga tips untuk persediaan anda..


Sumber utama : Store Buku

Terima kasih sudi baca :)