Welcome. Do follow me and leave comments| Follow or Dashboard

Tuesday, 27 December 2011

Never END Fever :)

0 comments


     Okay. Dah lame aku tak update belog. Dh jadi using dan dimakan anai-anai dah belog nie. Sebab tu Nampak buruk sikit. Hahaha disebabkan aku memang takde idea and malas nak update punya pasal la.
Lagi pon baru-baru ni aku demam buat kali kedua dalam bulan disember ni. Aoshh..agak teruk jugakla demam aku. Nasib baik da kawan segeng ngan aku demam sama dengan aku. Boleh la jugak aku ponteng kelas dengan dia. Hihihi aku pun pelik pasal la tetiba kiteorang nak demam lagi padahal baru je lepas demam. Tapi sekarang Alhamdulillah dah sihat. Just batuk2 manja sikit je.hihi


Minggu lepas, banyak kot kelas yang aku ponteng.hihi and first time aku ponteng koko BPC. Dulu tak berani nak ponteng, tapi sebab tak larat and ade yang menghasut aku supaya tak payah pegi. Ok.aku ponteng la. Haha esok nyer 2 klas aku ponteng, memang besh kalau ponteng kelas ni. Sekali kita ponteng. Lepas tu,rase cam nak banyak2 kali nak ponteng.hihi

Hari khamis tu,aku memang ada banyak kelas. 8jam direct. Atlast, aku just pegi kelas eco je. Tu pon sebab ade kuiz. Kalau tade kuiz,mmg jgn harap aku nak pegi.hahaha lepas abes kuiz, aku terus tido.sebab taklarat sangat kot. Nasib baik lecturer aku uat donnu je aku tido.hihi lepas aku abes kelas eco, aku terus balik rumah.haha then aku pegi hospital. Bapak la dia, punyer la lama aku kat hospital.

1st time aku kene cek darah. Kene ccuk kot ! sakit laaa…L then.kne urine test. Ok,fine nasib tyme tu aku mmg nak terkencing…-.- ok. Ok..lastly, jumpa doctor. Doc ckp aku nyer gula tinggi. Bapak ah ! terkejut jugak la kan. Aku rase aku tak jugak selalu minum air gas. Owhhhh..maybe sebab kat café jengka selalu jual air manis kot. And aku memang selalu sangat beli kat situ.hahaha

Ok. Lepas ni, aku kene jaga pemakanan aku la. Doc pon ade kasi aku garam. Bancuh and minum. Haha aku minum 2 packet je. Xlarat la, mcm taik je rase.opps!terkasar plak. Hihi
Ok.thats my story. Moral of is jangan beli air kat café selalu. Bahaya. Takot kena kencing manis pulak nanti. ^^

Terima kasih sudi baca :)

Saturday, 10 December 2011

maLas

0 comments
Assalamualaikum

sorry aq mls nak update blog :P
hahaha

> STUDY STUDY STUDY <

Terima kasih sudi baca :)

Tuesday, 15 November 2011

Kebakaran kat umah aku

0 comments
Mood : berasa seperti di dalam mimpi
Hari nie aq gerenti tak kn penah lupekan r, dh terukir sejarah dalam idopku. Huhu. Tyme pukul 4.07pm aq baru je pas mandi, then lepak2 dalam bilik. Tetibe abg n ayah aq menjerit2. Asal ? huhu aq pon cuak la, asal dorang macam gelabah. Tyme tue ujan agak lebat, Alhamdullilah. Sbab jeritan dorang tue uat aq gelabah, so aq terus pegy kearah dapur. Perhhh ! terkejut beruk aq tengok api besar gilerr n marak. Tyme tue kat umah ade ayah n abang aq jer. Mak aq pegy kuantan. Huhu abg aq kat dapur. Ayah aq plak kat lua dekat ngn api. So aq and abang aq jeriit2 r suwuh ayah aq jaohkan sikit dari api, yela takot kang dy meletop. Sbb kat situ banyak kot tong gas. 2 msih full. Tak dapat nak bygkan la ase cuak gler tyme tue. Hanya Allah yg tau. Huhu
Then, aq pon terus amek fon nak call bomba. Nsb aq igt number nyer, 999. Aq call ade operator cakap. Then dy sambungkan kat bomba jerantut, tapi takde sape2 yg mengangkat nyer. 5x kot x agkt2. Last2 dorang smbung kan kat bomba kuala Terengganu, ? ? ? wth ? aphal lepas kew ganu plak, then. Tyme tue pon api dah mule nak padam sebab abang aq n jiran2 aq simbah air. Mmg aq mara glerr kot kat bomba, mmg duk rilek x buat keje langsong ! siot ! nseb tak jadi pape. Lao api mkin marak mmg aq salahkan 99% kat bomba.
Lepas dah lame sikit, Alhamdulillah. Api pon dah padam. ^_^ rase cgt2 lega. Cuak glerr kot first tyme berada dalam situasi cam tue.  Syukur sangat2 sbb tak de pape jadi. 










the end . . . . 

Terima kasih sudi baca :)

Thursday, 10 November 2011

CONTEST | Si Kecil itu SAYA!

0 comments

yeahhh ! ! ! keje aq adelah join segmen2 kat blog orang skang nyh.
haha disebabkan aq mls gler nak update entry. so aq join segmen orang. bagus kan saye ! hehe

okayy. next segmen yang aq join nyh by aima.
blog dy sgt kiut ! cantik !
hmm.. okok, dah lari nyh.
contest nyh "si kecil itu saye"

so, kene letak pic aq sekarang n aq tyme mude2 dulu la kn.
taaadaaaa ! ! ! 


muke dulu n skang mmg lain.

maybe lagi kiut. hahaha !

jum kawan2 join this contest 
click bwh lao nak join

CONTEST | Si Kecil itu SAYA!




Terima kasih sudi baca :)

Monday, 7 November 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

12 comments



Disebabkan aku nyh tade followers byk2 cm Irine Marcello. So, aku nak join la segmen nyh. Hahaha wahai sahabat-2 yang len, aku tahu korang pon xramai followers cm irine. Jum join segmen nyh. Haha ajak satu yok ! ! !
Thanx to Azfa sbb buat segmen yg sesuai tok aku nyh. Utk orang-2 yang x glamer cm koi nyh. Haha
so. Sape-2 yang nak join, juz klik jer link bwh nyh. ^_^




Terima kasih sudi baca :)

Friday, 4 November 2011

Dup.Dap..Dup.Dap..4/11 yg mendebarkan !

0 comments
                  First for all, aq nak ucap tahniah ar kepade semue studentz UITM yg dh dpat tahu result final msing-2. Congratz kepade yg dean’s list  uh, dan kepade yg tak dapat pon thniah. Akhirnyer korang berjaye menghabiskan sem ini dengan Berjaya. Kepada my frens, sehidup semati kt jengka uh SCHAIRA MISA tahniah ! tak sia-2 kite byk skip kelas, huahuahua . bangga aq jadi kawan ko J tyme orang blajar math, kami mkan pelam. Haa…tue la study smart. Tyme ctu dok men mesej la. . haha except, tyme ais. Msing-2 focus dlm klas. Haha lau tak, mau kene mki hamun dgn Sir Ridhuan yg comeyh. . haha alhamdulillah, walaupapon, kne la maintain kan pointer tue. Jangan down sudah.

                   Punyer la cuak semalam, asl aq tak dpat emel uitm nyh ? ? takkan aq x complete sufo kot, glerr bah ! mampoih aq cmnie, orang lain dapat tau result. Aq dok tercenguk gitu. . huhu tido tak lena, smpai termimpi-2 . huhu seram benor. Then, kul 9.00pagi. aq cek ark t emel, uh ! asl xdapat emel nyh ! geram gilerr r. pastu bukak r student portal, bpk r line busy kot ! not available gitu. . gimane she mau nengok ginie. L sdeyh glerr r, kengkawan aq sume dah tau. Dah la masing-2 result gempaq, pkul 11 lebeh dh nak hamper kul 12 tuh, baru boleyh tengok result. Pergh! Mau kene serangan jantung aq ! haha cam sambung mimpi tadi jer. Alhamdulillah, dapat jugak DL. ( DL –means dean’s list / dekan / kalau korang tak tau jugak, tanye la orang yg tau ).  Syukur sangat-2. Dulu tyme kat maktab, aq ne penah dapat pointe 3.5 above. Nseb kat u dapat, berkat usaha masing-2, dapat la ganjarannya. TQ very much kepada lecturer-2 aq yg sudi mengajar kami, sudi melayan karenah gile-2 budak kelas aq.

THANX kepada lecturer BEL , sir Shamsul Harbi ( lec pling ensem yg penah aq jumpe ! OMG ! ! , Tapi dh ade awek laa.. ) aq memang jahil ciket bi nyh, haha then, lec MATH, miss Nuril yg comeyh cam saye J (walaupun selalu tak buat exercise math, tapi saye focus tyme miss ngajar hehe ) pasnyh miss dah tak jumped ah kteorg, miss aq dh smbung blaja. .b4 exam math pon kami sume tak dpat nak uat revsion nan miss, miss tinggalkn kami.:( pape pon saye miss miss sgt-2 . lec CTU,ustazah norhapizah, tq sbb byk bantu dlm hal-2 agama, especially mse ustzh cite sai hari kiamat. Ya Allah, takotnyer.  Lec FAR yg pling sporting, haha saye suke belaja akaun dgn miss miza. Saye fhm 100%. Lec AIS yg pling garang n cute ! tq Sir ridhuan J tq sbb kasi lollipop, sbb lolli tue la kami dpat A. hehe n last, bpc. sumpah aq target aq fail. sbb soalan dy punyer giler susa. (aq xminat bpc, unit uniform yg membosanka. . sory)
Ok, dah. Malas nak mencarut banyak-2 haha.

Psttt : actually, koi dh tau result koi ary isnin agy tau.haha (^_^) n NYH POST TERPANJANG PENA BUAT HAHA

miss nuril tyme hari last dy

 satu-2 nyer pic dgn lec.


Terima kasih sudi baca :)

Tuesday, 1 November 2011

kenapa kau selalu ada

0 comments
Assalamulaikum

[ mood : geram ]


Adoi..tak suke la facebook sekarang
semua mende nak bgtau org, xde privasi langsung
saye tak suke biler bukak "home"
lagi-lagi kuar status kau
walaupun takde kaitan dgn saye
tapi sya still geram (-_-)
nape perlu ada ?
sekarang saye takot sangat nak bukak home
huhuh pelik2
nak je block. tapi taknak sebab takde effect sgt pon
macam sengal sume tue
saye harap sangat2 status kau takkan muncul kat home saye


*tetibe rase tulis mende mengarut jer nyh.. hahaha ade saye kesa? suke aty la blog saye :P
Terima kasih sudi baca :)

Monday, 31 October 2011

TELL ME THE TRUTH

0 comments
Assalamulaikum

[ mood : marah hahaha ]

kenape susa sangat seorang manusia tu nak bagitau perasaan yang sebenar ?
tak payah nak menipu 
tak payah nak memberi harapan kat orang lain
tak payah nak uat orang sakit hati
boleh tak ?

geram betol kat sape2 yang tak jujur ni
menyusahkan orang
and lastly, bila dipaksa baru nak bagitau yang sebenar
Selfish punyerr orang ! ! ! (ditujukan kepada seseorang yang sengal)


tak payah nak tunjuk baik dengan orang la
ok fine ! memang orang ingat dia seorang baik ! sejuk mata memandang, actually tak
cuba kalau jujur and berterus terang je kn senang

tak dah orang nak berharap or pape lah.

friendship never end ?
but can i finish it?
i don't want to be friend with u anymore !

Terima kasih sudi baca :)

Thursday, 27 October 2011

segmen gambar kucing paling comey

0 comments
Assamualaikum

[ Mood : sangat sejuk cuace arini haha ]
credit to my kezen

credt to my kezen

credt to my fren

credit to my kezen
haha comey tak kucing2 nyh ?
thanx tue my kezen n fren coz kas izin share kan pic2 kucing yg comeyh2 nyh :)
thanx tue sis jijah coz uat segmen kucing2 nyh hehe

sekali sekala join event org
sebab apa sye suka kucing ?
sebab dy sgt comeyh ! ! !
kucng dapat ilangkan stress sye,

dlu sye ade bela kucng tapi dh mati sume huhu
sdeyh2..

sye nk tag segmen nyh kat my beloved frens

cian ke dy huhu
haha before that, nyh nk share pic pokemon versi kucing
hehe so cute

Terima kasih sudi baca :)

Wednesday, 26 October 2011

Boyfriend You and I

0 comments
Assalamualaikum
[ Mood : borin tahap cipan :( ]
haha sye mnat gler kot lagu group boyfrens nyh

YOU AND I
and special for someone :))
for download, just click that link
I know we can’t go on but
It’s Brave
Let’s go!
When I close my eyes and open them
And see that you are not there, I hate it
I know that we broke up
I hate this reality
The tears I’ve shed at night won’t stop
How can I live without you?
I can’t erase you from my memory
Baby can we turn back the time?
You and I-I-I-I-I
We cannot break up
I cannot give up
You and I-I-I-I-I
How did this happen?
Whatever is in the memories, it’s so sad
You and I-I-I-I-I
You and I know that it’s too late
You and I-I-I-I-I
You and I
Inseparable, the places the two of us were together
The matching clothes that the two of us wore
Everything is normal now
I cannot end it like this
Just can’t let it go
You and I, we’re meant to be
Break up for just a moment, you’re my destiny
Just a sad melody
Let’s share love again
The tears I’ve shed at night won’t stop
How can I live without you?
I can’t erase you from my memory, it’s so sad
Baby can we turn back the time?
You and I-I-I-I-I
We cannot break up
I cannot give up
You and I-I-I-I-I
How did this happen?
Whatever is in the memories, it’s so sad
You and I-I-I-I-I
You and I know that it’s too late
You and I-I-I-I-I
You and I
Inseparable, you and I
I reallly miss you (I miss you my love)
I really want you (I ain’t got your love)
I really love you (I love you girl, girl)
Our relationship cannot be helped anymore
You and I-I-I-I-I
We cannot break up
I cannot give up
You and I-I-I-I-I
How did this happen?
Whatever is in the memories, it’s so sad
Boyfriend – You & I Lyrics

Terima kasih sudi baca :)

Sunday, 16 October 2011

[ Nak pegy Konsert 2PM ]

0 comments
Assalamulaikum

OMG ! ! !
[ Mood : cgt excited ! saye nak jumpe NICKHUN  saye ]

Korang mesty tertanye-tanye sape NICKHUN ? haha haa.. dy tue pakwe saye :P hehe xdelah, actually dia salah sorang anggota gruo K-POP 2PM yang tengah HOT skang. Saye excited glerrr nyh ! nanti 2PM nak uat 1st konsert dorang kat Malaysia. Wahh ! ! ! nak pegi jugak ! saye memang minat glerr2 kat 2PM actually NICKHUN N TAECYEON
So.. ap lagi, jum kawan-kawan ku kite serbu stadium Negara 25 nov nanti J. Hehe

Saye memang excited nak pgy konsert tue..tapi L


Harge tiket ( pokai la gue )

Harga tiket dy sangat2 mahal ! ! ! macammane nak pegy cmne ?? adoi.. 2PM punyer pasal saye terpakse gune  duet PTPTN.  Memang la cita-cita tanak sentuh pon duet pt, tapi apakan daya.. 2PM menggodaku. Haha for free seating pon dah rm188, paling murah kot. Lenla saye ank Datuk boleyh beli tok VVIP punyer,haha . xpe2. Yang penting saye nak jugak pegy. Jum kawan join, sape-sape yang nak join, kte contact2 ea beb. 

Taecyeon & Nickhun


LOVE 2PM so much  ! ! !
Sayang NICKHUN rapat-rapat _sayang TAECYEON ketat-ketat

Terima kasih sudi baca :)

[ Akhirnyer Selesai ]

0 comments
Assalamualaikum

Yes  ! ! !
[ Mood : Cgt puas and puas dan puas ]

At last saye berjaye mengedit blog ini walaupun tak seberapa J tetapi ia sangat bermakna haha sebab setelah penat saye mencari code2 yang memeningkan kepale otakku. Huhu Terime kaseh Aqma sebab tolong saye haha ( ucap tq kat diri sendiri plak ).

Walaupun blog nyh nmpk kosong, tetapi xpe.. saye x suke la serabut2 nyh.. mcm2 gadjet nak letak. Uat serabut otak saje maa.. bia simple and kemas dan tersusun haha. Saye pon xtau asal la plih wane pink nyh. Saye nyh MINAH PINK kew ? owh… same sekali tidak J actually, saye suke wane ijau. GREEN’s LOVER tapi..wne pink nyh menarik perhatian hatiku pulak haha

Haha Pape pon, saye puas sebab dapat edit blog nyh n ubah suai ia untuk jadi lebih menarik ( menarik kew ? ) bagi saye menarik la kot.. bagi saye la..he3 Sampai disini saje coretanku buatmu wahai blog hehe.

Terima kasih sudi baca :)

Saturday, 15 October 2011

[ sory sory sory ]

0 comments
Maaf.. blog sedang dibaik pulih :) harap maklum

bubye

Terima kasih sudi baca :)

Thursday, 13 October 2011

[ Tentang Cinta ]

2 comments
Assalamulaikum

korang penah bace buku di bawah x ? rugi kot kalau korang xpena bace
saye beli buku nyh bwu je agy, lpas abes final exam aritu terus beli he3
sebab-sebab saye beli coz kononyer nan penuhi waktu lapang dengan membaca cewah !!!
haha lagi pun bese la.. orang tengah ada masalah kan
sesuai la baca buku nyh hehe
saye arap korang beli la buku nyh, x rugi pon kalau beli and tade la mahal mane juz rm26 je

masih kabur tentang erti cinta sebenar? Bace lah, bacalah buku ini ( ^___^ )

“JIKA TEPAT MASA, KETIKA, KEADAAN DAN SIAPA, CINTA ADALAH KUASA LUAR BIASA YANG TIADA BANDINGNYA” - Pahrol Mohd Juoi- 
Sinopsis : 


TENTANG CINTA membawa tafsiran dan persepsi baru mengenai topik yang paling menarik minat para remaja sejak zaman-berzaman. Ia akan menjawab persoalan: Apa sebenarnya yang dikatakan cinta?, Siapa yang patut dicintai?, Bagaimana kita harus bercinta? Cinta bagaimana yang ada ‘class’? Buat para remaja….Selamilah TENTANG CINTA kerana di situlah indahnya kehidupan. Dan bagi yang pernah frust bercinta, buku ini menawarkan ubatnya!!! 
” Rujukan wajib buat remaja, ibubapa atau sesiapa juga yang ingin memahami realiti cinta berteraskan Islam.” - Dato’ Dr. Hj. Mohd Fadzilah Kamsah

Belajar tentang apa cinta.. Apa yang sepatutnya seorang remaja itu kenali dari perkataan C.I.N.T.A

Buku yang sesuai bagi orang-orang yang masih mencari apa makna cinta. 
sesuai dijadikan sebagai hadiah buat teman-teman. Sesiapa yang punya masalah berkenaan cinta, bacalah buku ni! InsyaAllah dapat menenangkan fikiran. Juga tips untuk persediaan anda..


Sumber utama : Store Buku

Terima kasih sudi baca :)

Monday, 10 October 2011

Download 2PM Song

7 comments



Assalamulaikum

Ary nyh saye nak bagi link untuk DOWNLOAD 2PM SONG
sebab saye adalah peminat fanatik lagu-lagu korea nyh hehe
lagu 2PM sume besh gler
kalu xpercaya korang download and dengar :)

[ Mood : Layan lagu 2PM sampy lebam ]

2PM hot ! ! !

sume link DOWNLOAD 2PM song nyh 4SHARED file
Korang just tekan jer kat link and download :)
Tak nyesal kalau download and dengar lagu 2PM
sebab memang syok habes ! ! !



Download Sampai Puas

  1. Hands Up
  2. Again Again
  3. Without U
  4. Cabi Song ft SNSD
  5. Only You
  6. 10_Points_Out_Of_10
  7. Heartbeat
  8. Tired_Of_Waiting
  9. NichKhun-_Dont_wanna_Try
  10. I'll_Be_Back
  11. My_Color
  12. Back_2U
  13. Tik_Tok
  14. All_Night_Long
  15. Im_Your_Man
  16. Gimme_The_Light
  17. Instead_of_saying_Goodbye
  18. Because_of_you
  19. I_was_crazy_about_you
  20. Take_Off
  21. Give_It_To_Me
  22. Nobody
  23. Still
  24. I_Cant
  25. Nori_For_U
  26. Electricity
  27. Boom_Boom_Boom

2PM ! ! !


Terima kasih sudi baca :)

[ Haiwan Pelik ]

0 comments

Assalamualaikum

Ary yang same, saye nak share jugak pasal pic haiwan yang pelik tapi benar.
hehe nyh la kekuasaan Allah SWT
macam2 yang diciptakan di bumi ini yang pelik termasuk la gambar haiwan di bawah.
Sebagai umat, kita haruslah percaya bahawa semua yang berlaku ini adalah kekuasaan Allah
Tidak ada yang lebih berkuasa selain daripadaNya

Konfem korang sangat pelik dan teruja bila tengok semua pic nyh kan
saya saje nak kongsi apa yang saye terjumpa di internet. 
[ Mood : Teruja + pelik + terkejut bila tengok gambar di bawah ]


[ Ular berkaki ]

[ Anjing + Harimau ]

[ Anak Kambing ]

[ Telinga Arnab ]

[ xtau la haiwan apa nyh ]

[ Anjing Berkaki 2 ]

[ Beruang Kepala Kuda ]

[ Ikan Gigi ]

[ Khinzir + Biri-biri ]

Sumber utama : En. Google
Terima kasih sudi baca :)

[ 7 Benda Pelik dari Kayu ]

1 comments
Assalamualaikum

Ary nie saye nak share la cket pasal ' benda yang menakjubkan diperbuat daripada kayu ' yang korang sume tak pena jumpe. Agak teruja la tengok hehe. Pandai dorang buat kan, memang tahap kretif yang sangat tinggi la kan. Enjoy it ! ! !

[ Mood : Sangat teruja dengan kekretifan orang sekarang ]


7 Benda yang menakjubkan diperbuat daripada kayu
Kongsi serba sedikit perkara yang menakjubkan dengan korang :) 

 [ Antique Clock Case Mod ]
 [ Asus Ecobook ]


 [ Japanese Wooden Car ]



 [ Luxury Wooden Phone ]



[ Olympus 3D Wooden Camera ]

[ Tryane 2 Wooden Car ]


[ Wooden Airplane ]


Sumber Utama : [ onthespot7angka ]
Terima kasih sudi baca :)

Saturday, 8 October 2011

AC110 1A terbaek ! ! !

0 comments

Assalamulaikum
                                   AC110 stand for Diploma in Accounting
hehe
 [ pic nyh dah lame juz bwu jer upload ]

Kelas Akaun saye nyh tade la terok, ok la.. budak2 nyer pon sporting abes
Tapi saye rase macam budak laki n perempuan
kelas nyh  x mix la hu5
tapi ok laaaaa....

bagi saye kelas kiteorg ' PASIF ' 
hahahahaha nak tau sebab apa?
sebab...lecturer tanyer pon tade sorang nak jawab :P
sampai ade lecturer yang mara sebab senyap jer
pelik ! ! !

Papehal.. saye sayang korang sume larh ! ! !







[ Nyh pic mase bulan Ramadhan aritu 2011 ]





[ Tyme kiteorang buke pose same2 ]




~ Maaf la pic budak laki tade dalam simpanan saye, hihi ~

tapi ade la cilok kat fb dorg hehe
[ credit to Faizol and Yanie ]

[ ac1101a ]

[ budak laki yang sengal ~ sory ~ ]


Terima kasih sudi baca :)

Friday, 7 October 2011

INFINITY DOWNLINE

2 comments
Assalamulaikum

Hehehe : )
[ mood saye sekarang happy , tade sdeyh2 daaa ]


Nak kongsi cket pasal ‘ INFINITY DOWNLINE’ yg sekarang memang hot laa kat Facebook.
Hehe Sampai saye pon excited nak join
Tapi takot jugak, takot kene tipu.. tapi naluri saye ber kata “ mende tue boleyh caya laa….xde tipu nyerrr…” hm…saye pon bingung..hati kate nak join, tapi kang kene tipu camne???
Alaa… xpelah, xde la daftr mahal sangat.
INFINITI DOWNLINE nyh mende mudah jerr…

Kte xperlu
~  cari orang tpi org cari kite
~ jumpa org kew
~ meeting dengan sape2
~ on9 24jam

Just daftar n offer la kat kgkawan korg…so, duit akan msuk dlm akaun J
BESH gler kot duet masuk tanpa uat keje pape
Saye pon dah stat nak join nyh…tapi lepas pkir masak2 laa

Kalu korg nak inform pasal nyh boleyh bukak di sini >>INFINITY DOWNLINE

Terima kasih sudi baca :)

Friday, 16 September 2011

Saya Ingatkan Awak Saya Yang Punya

0 comments
Assalamulaikum

Saya tak sangka awak akan hancurkan hati saya
Saya tak sangka awak ada perempuan lain
Saya ingat awak ikhlas dengan saya
Saya ingat awak sayangkan saya
Saya ingat awak masih mencintai saya
Saya ingat sayalah satu-satunya perempua yang awak sayang
Saya ingat awak lah bakal suami saya
Saya ingat apabila semua yang saya berikan kepada awak, awak akan sentiasa sayang saya
Saya ingat selama ini saya percayakan awak, awak tidak akan tinggalkan saya
Rasa nak tercabut jantung bila saya dapat tahu awak ada perempuan lain,



Ya Tuhanku..
Kenapa semua ini berlaku kepadaku?
Apakah kekurangan saya, awak?
Saya tahu saya tak secantik yang awak idamkan
Saya tahu saya tak sekaya yang awak nakkan,
Saya tahu saya tak sempurna seperti dia
Maafkan saya sebab tak dapat menerima kenyataan bahawa awak bukan saya punya dah.
Maafkan saya awak

Terima kasih sudi baca :)

Terima kasih di atas ruang yang diberikan

0 comments

Assalamulaikum,


Periga cari timba?
Adakah ia wujud?
Ye..memang ia wujud
Seperti ada satu hadis yang menyatakan itu,
Maaf sebab saya terlupa tentang hadis itu.
Apalah nasib badan
Kalau kekasih curang.
Adakah itu adil?
Perempuan hanya syok sendiri?
Ye..saya memang terkejarkan awak
Saya memang tergilakan awak
Saya memang sayang kat awak
Saya tak sanggup berjauhan dengan awak
Saya rindu nak kita macam dulu
Awak tak kacak pun
Tapi kenapa saya gilakan awak?
Mungkin inikah cinta?
Cinta itu buta
Tidak kisah buruk atau cantik rupanya
Dari dulu lagi,
Kawan-kawan suruh tinggalkan dia
Saya degil sebab saya sayangkan awak
Terima kasih kawan, kerana memberi nasihat kepada saya
Maafkan saya sebab dulu saya tak dengar cakap kawan
Akhirnya,
Saya yang merana.
Tak apalah..
Saya kuat, saya tak pernah menyesal mencintai awak.

Terima kasih sebab beri saya ruang untuk mencintai awak.


Terima kasih sudi baca :)