Welcome. Do follow me and leave comments| Follow or Dashboard

Monday, 7 November 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!




Disebabkan aku nyh tade followers byk2 cm Irine Marcello. So, aku nak join la segmen nyh. Hahaha wahai sahabat-2 yang len, aku tahu korang pon xramai followers cm irine. Jum join segmen nyh. Haha ajak satu yok ! ! !
Thanx to Azfa sbb buat segmen yg sesuai tok aku nyh. Utk orang-2 yang x glamer cm koi nyh. Haha
so. Sape-2 yang nak join, juz klik jer link bwh nyh. ^_^




Terima kasih sudi baca :)

12 comments:

Hilmi Razali said...

sudah fllow dari segmen yang same..kalau sudi singgah la blog sye dan kalau terlebih sudi fllow lah skali ...thank you !

http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

❤ Hatiku Bergetar ™ ❤ said...

haha tq :) i follow u back

Run Away said...

.../salam kenal..dari segmen azfa...;d

❤ Hatiku Bergetar ™ ❤ said...

wasalam :) same la.. i follow u

alynfazlin said...

singgah dr segmen same. :)

miru aznan said...

nk follow bleh x..hehe

❤ Hatiku Bergetar ™ ❤ said...

haha follow laaa ^_^

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana dr segmen yang sama ;) hana usha blog kamu ;)

Ana Adni Collection said...

Hai.. Singgah dari segmen Jom Naikkan Jumlah Follower...
Dah follow awak...
Mari singgah blog saye plak... Follow lah sekali ye...
http://ana-adni-collection.blogspot.com
http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Ana Adni Collection said...

Hai.. Singgah dari segmen Jom Naikkan Jumlah Follower...
Dah follow awak...
Mari singgah blog saye plak... Follow lah sekali ye...
http://ana-adni-collection.blogspot.com
http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

PURPLEVIOLET said...

Nak header yang cool tak?Azfa bagi diskaun pada 10 tempahan pertama taw !boleh tarik ramai folower ke blog awak ..

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

PURPLEVIOLET said...

Nak header yang cool tak?Azfa bagi diskaun pada 10 tempahan pertama taw !boleh tarik ramai folower ke blog awak ..

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html