Welcome. Do follow me and leave comments| Follow or Dashboard

Friday, 19 October 2012

MERDEKA SEM 3

1 comments

KAMI MERDEKA ! MERDEKA ! MERDEKA !

Final Exam sudah habis J

      ALHAMDULILLAH, bersyukur sangat2 sebab dah habis final exam untuk semester 3. Dah la paper last 19hb. Orang lain dah balik rumah awal2 dah, kiteorg je kelam  kabut nak study then exam lgi. Dah la paper last (akaun) susa. Ada aku tak sempat jawab sebab tak cukup masa. Bila piker balik risau sangat, tapi malas nak piker.aku nak rilek2 duduk rumah.

     Cakap pasal final exam sem ni, aku rasa result aku teruk sangat. Yelaa..sebab aku jawab pon mcam hareeemm je. Aishhh… kalau dah lulus pun, aku dah bersyukur sangat2.  okay. Dah tamat cerita pasal exam, sekarang aku just nak bagitau sekarang tengah cuti !!!!!!!!!!!!!! SANGAT2 SERONOK J
Nanti kalau aku rajin, aku nak tulis blog lagi, actually aku malas  ni, sebab nie lah pendek dan tahpape. 

Terima kasih sudi baca :)

Friday, 18 May 2012

Doodles Cute

0 comments

Assalamualaikum :)

Aku suka sangat doodle. semua cantik2. mmg pandai n kreatif la sape2 yg pndai buat doodles ni. TERINGIN NAK BUAT tapi xreti.ahahah tangan terketar2 kot :P


Doodles ni aku amek dari tumblr. bukan aku pnyer :)





Cute gila kan !




Aku berharap suatu hari nanti aku berjaya buat doodles sendiri :)

Sape2 yg pandai tlg ajarkan aku .please !

Terima kasih sudi baca :)

Friday, 11 May 2012

Pemenang Contest : I LOVE MY FRIENDS

6 comments
Assalamualaikum :)

          Akhirnya tamat jugak Contest : I LOVE MY FRIENDS anjuran Aqma. Semua mesti ternanti2kan siapa la pemenang untuk contest ni. Alhamdulillah, untuk first contest Aqma ni, ade la dalam 72 blog yang join. >.< wow ! terkejut saye ..tak target po sampai ramai yang join, InsyaAllah.. lain kali Aqma akan buat lagi contest, segmen dan give away. tu pon kalau Aqma rajin dan ada masa la. hehe 

         Untuk Contest : I LOVE MY FRIENDS ni, 10/05/2012 aritu dah tamat. So, sekarang ada lah masa untuk Aqma umumkan siapa pemenang nya. Selepas Aqma bukak semua entry pasal contest ni, memang susa gila kot nak pilih. Memang semua gempaq2 la. Terima kasih kepada semua yg join. 

Pemenang untuk Contest : I LOVE MY FRIENDS ....................

ialah............


PERTAMA !
Topup RM15




KEDUA
Topup RM10

KETIGA
Topup RM5




Aqma pilih pemenang berdasarkan entri yg ditulis..Berdasarkan kekretiviti dorang meyampaikan entri tersebut , berserta gambar dorang. Aqma langsung tidak tengok sama ada blog korang tu cntik kew tak, ramai followers ke tak. Okay... :)  Tak kesah la blog cantik kew tak, isi blog tu yang penting .

p/s : Kepada pemenang sila mintak topup anda . :) Kepada yang tidak menang, jangan bersedih.. Banyak lagi contest yang akan dianjurkan. TERIMA KASIH SANGAT2 SEBAB JOIN !


JOM BLOGWALKING ! 

+
TAMBAH FOLLOWERS
+
PENUHKAN INFORMASI
  1. http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  2. http://anakashari.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends_20.html
  3. http://amercorner.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  4. http://thisissensei.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  5. http://iniblogfatinhazirah.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  6. http://waheedaonair.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  7. http://ainnadhirah-aien.blogspot.com/2012/04/j0in-contestjom-arr-j0in-sekali-syarat.html
  8. http://untablog.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  9. http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  10. http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  11. http://tiqachan.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  12. http://mrsnanafarina.blogspot.com/2012/04/contesti-love-my-friend.html
  13. http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  14. http://skatykupown.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  15. http://bakul2011.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  16. http://itsmetira.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  17. http://ct-jue.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  18. http://effafaezah94.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  19. http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  20. http://qilafuntime.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  21. http://cikdayaconan.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  22. http://wawatiramishu.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  23. http://smoochy-rhythm.blogspot.com//2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  24. http://fattkirakira.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  25. http://murnirahaman.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friend.html
  26. http://daiflora.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  27. http://opaicom94.blogspot.com/2012/04/contesti-love-my-friends.html
  28. http://putryvina94.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-best-friends.html
  29. http://osemlife.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  30. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  31. http://azuhanonstop.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  32. http://bisikansekepinghati.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  33. http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  34. http://emyliakokumu.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  35. http://nijieraspalace.blogspot.com/2012/04/i-love-my-friends.html
  36. http://tiyamesashow94.blogspot.com/2012/04/i-love-my-friends.html
  37. http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  38. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  39. http://fana66.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  40. http://penagelap.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  41. http://azrulin.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-u-my-friends.html
  42. http://eiyqa-contenganjalanan.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  43. http://minohjiwe.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  44. http://solacefasya.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  45. http://biiyainilahduniaqu.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friend.html
  46. http://lyana-edris.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  47. http://miezaroslee.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  48. http://meyochoko2.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  49. http://my-love-ends-here.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  50. http://ceritehidupcikpelangi.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  51. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  52. http://nurwahieda.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  53. http://cikpuanmudaumi21.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  54. http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  55. http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  56. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  57. http://you-own-my-heart.blogspot.com/2012/04/jom-join-contest-i-love-my-friends.html
  58. http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  59. http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends-by-aqma.html
  60. http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  61. http://bambeemocha.blogspot.com/2012/04/contest-contest-i-love-my-friends.html
  62. http://kelajuanparadigma.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  63. http://hazeim-miezah.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  64. http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  65. http://nunuygrace.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friend.html
  66. http://izmeejalilah.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  67. http://merapugila.blogspot.com/2012/05/contesti-love-my-friends.html
  68. http://mimihazirah.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  69. http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  70. http://chebethomekbong.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  71. http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  72. http://keilawrites.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
THANX SEBAB SUDI JOIN :)

Terima kasih sudi baca :)

Senarai Peserta Contest : I LOVE MY FRIENDS

3 comments


  1. http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  2. http://anakashari.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends_20.html
  3. http://amercorner.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  4. http://thisissensei.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  5. http://iniblogfatinhazirah.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  6. http://waheedaonair.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  7. http://ainnadhirah-aien.blogspot.com/2012/04/j0in-contestjom-arr-j0in-sekali-syarat.html
  8. http://untablog.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  9. http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  10. http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  11. http://tiqachan.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  12. http://mrsnanafarina.blogspot.com/2012/04/contesti-love-my-friend.html
  13. http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  14. http://skatykupown.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  15. http://bakul2011.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  16. http://itsmetira.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  17. http://ct-jue.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  18. http://effafaezah94.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  19. http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  20. http://qilafuntime.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  21. http://cikdayaconan.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  22. http://wawatiramishu.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  23. http://smoochy-rhythm.blogspot.com//2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  24. http://fattkirakira.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  25. http://murnirahaman.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friend.html
  26. http://daiflora.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  27. http://opaicom94.blogspot.com/2012/04/contesti-love-my-friends.html
  28. http://putryvina94.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-best-friends.html
  29. http://osemlife.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  30. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  31. http://azuhanonstop.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  32. http://bisikansekepinghati.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  33. http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  34. http://emyliakokumu.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  35. http://nijieraspalace.blogspot.com/2012/04/i-love-my-friends.html
  36. http://tiyamesashow94.blogspot.com/2012/04/i-love-my-friends.html
  37. http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  38. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  39. http://fana66.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  40. http://penagelap.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  41. http://azrulin.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-u-my-friends.html
  42. http://eiyqa-contenganjalanan.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  43. http://minohjiwe.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  44. http://solacefasya.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  45. http://biiyainilahduniaqu.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friend.html
  46. http://lyana-edris.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  47. http://miezaroslee.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  48. http://meyochoko2.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  49. http://my-love-ends-here.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  50. http://ceritehidupcikpelangi.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  51. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  52. http://nurwahieda.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  53. http://cikpuanmudaumi21.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  54. http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  55. http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  56. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  57. http://you-own-my-heart.blogspot.com/2012/04/jom-join-contest-i-love-my-friends.html
  58. http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  59. http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends-by-aqma.html
  60. http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  61. http://bambeemocha.blogspot.com/2012/04/contest-contest-i-love-my-friends.html
  62. http://kelajuanparadigma.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html
  63. http://hazeim-miezah.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  64. http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  65. http://nunuygrace.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friend.html
  66. http://izmeejalilah.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  67. http://merapugila.blogspot.com/2012/05/contesti-love-my-friends.html
  68. http://mimihazirah.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  69. http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  70. http://chebethomekbong.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  71. http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
  72. http://keilawrites.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html
UPDATED 

CONTEST TAMAT : Pemenang akan diumumkan tidak lama lagi :)

Terima kasih sudi baca :)

Thursday, 10 May 2012

Jom Join Contest : I LOVE MY FRIENDS

83 comments
Salam 1 Malaysia

Alhamdulillah, arinie Aqma rajin nak buat CONTEST : I LOVE MY FRIENDS
Belum bgtau psal ape contest nie, mesti korang semua dah tau kn psal ape. Mestila psal kawan kita. Okay, kali nie akma nak sarankan korang join contest nie. Bukan ape, untuk penuhi masa lapang yang ade. Hehe  And lagi satu untuk menghargai kawan2 kita.

Kepada siapa2 nak join contest nie ade syaratnya, antaranya adalah :
  • Follow blog Aqma
  • Letakkan banner di atas, dan link kn kepada contest ni
  • Buat satu entry yg bertajuk  CONTEST : I LOVE MY FRIENDS bersama gambar korang dengan kawan korang ( tak kesah la kawan korang sorang ataupun ramai)
  • Sertakan ‘KENAPA KORANG SUKA BERKAWAN DENGAN DIORANG ?
  • Lastly, Letakkan link blog korang dekat kotak comment Aqma
  • Tag kan kepada sorg rakan blogger anda. (make sure dia tahu)

Bagaimana pemenang dipilih ?


  • Cukup syarat2 di atas
  • Entry yg sgt best dibaca
  • Gambar bersama yang sgt sweet


Hadiah yg akan dimenangi :
1st = RM15 topup
2nd = RM 10 topup
3rd = RM 5 topup

Ayuh semua ! jangan tunggu lama2. Jangan lupa ajak kawan2 yg lain.
Terima Kasih.

 p:s Semua yg join akan disenaraikan, untuk memudahkan blogger lain singgah ke blog korang, sekaligus dpt menaikkan jumlah followers korang. (blogwalking)

Kalau yg join kurang 20 org, contest akn dibatalkan. Harap maklum :))


Senarai Peserta

Terima kasih sudi baca :)

Monday, 30 April 2012

Running Man : sangat best !

2 comments
Salam :)

sape pernah tgk running man ? angkt tgn ! best ke dok ? 
kepada sesape yg belum tgk, sila pergi tgk sekarang. rugi tak tgk sbb dia seronok n kelakar sgt.hehe



KANG GARY -- aku minat kat dia, sbb dia sweet kot.ahaha kelakar. romantik ngn monday couple.35 thn. tapi gaya cam 20-an kan.



Ji-Hyo, satu-satunya perempuan dlm runningman. monday couple si gary. dorang sangat sweet ! <3 31 thun. sangat cantik. tapi dlm runningman selekeh sikit, n selalu kena buli dengan laki2



Jae-suk , tak hensem pon. mulut dia mcm murai, banyak ckp. 41 thn umur dia. tua dah



Haha Haroro, comel ! suka buat cute2. kelakar. terer dlm game . aku suka jugak dia. 33 kot umur dia.



Jong-kook, hero dlm runningman. badan tough penyebab org tkot ngn dia. hensem :) selalu buli EASY BROTHERS 37thn umur dia tapi gaya cm 20-an , serius !

lagi 2 org, Suk Jin dengan Kwangsoo atau EASY BROTHERS .aku mls nak cari gmbr dorg, haha dalam runningman selalu jadi loser.hehe kesian dorang.

Terima kasih sudi baca :)

Hari yang mendebarkan students

3 comments
Assalamualaikum dan selamat berblogwalking semua

       Hari Jumaat aritu, result untuk sem 2 dah keluar. Berdebar-debar giler! Aku bangun tepat pukul 9.00pgi, terus bukak lappy. Then, bukak student portal. ALHAMDULILLAH, result aku okay. Naik la jugak 0.02. ngee..  ! aku x expect langsong yg result aku akan naik, aku mmg target result aku turun sem ni. Yela, sem ni aku tak serius sgt study. Lagipun, mcm2 mende yg berlaku time exam aritu. Huhu

       Bersyukur sgt2 ! ^^ paper MGT mmg aku tak leh jwab la aritu. Mmg byk salah, tpi aku pelik jugak asal la result dia bagus.huhu dari sem lepas lagi BEL aku B+, L sdey btol. Aku mmg tak terer English la. Takpe2, lepas nie, sem depan.aku berazam nak belajar English btol2. Hehe tapi…aku tak minat la English. Huhuhu

       Actually, aku tak bgtau dekat mak aku lagi pon result aku. Huhu aku nak kasi salinan result tu je trus. Aku harap dorang gembira dengan result aku. Yela, dulu time sekolah menengah aku selalu dapat result terok. Alhamdulillah, sekarang Allah dah bagi aku rezeki yg aku mintak dari dulu lagi. Tiba-tiba aku rase sedih sgt, rase nak nangis pon ade. Tapi…aku takot la nk balik u nnti, yela.. aku tau mcm2 akan berlaku nnti.

Miss Amy bersama AC1102A
       Cerita pasal result ni, dulu time kat u la. Kawan2 aku marah kat aku, cakap aku ni belajar tak pon, tapi result gempak jugak. Okay. Mmg aku tak nafikan, mmg aku jarang study dalam bilik. Tapi aku nk bgtau kat korg ,time kelas aku focus. InsyaAllah, maybe tu sbb aku boleh tangkap. Betol org ckap, yg penting kena focus time kelas. Sebab time dlm kelas tu la waktu yg paling penting. Semua yg lecturer cakap tu kita kena igt n focus. Konfem keluar exam. Kadang2 sedih jugak, yela. Maybe tu rezeki..jangan la salahkan aku. N lagi satu, jangan ikot cara aku belajar. Mungkin kita lain2. Setiap org ade cara belajar masing2 kn, maybe aku lebih selesa belajar keadaan senyap.

Okay, dah la cerita pasal result ni. Result ni hanyalah nak mengukur kita punya strength dalam akademik. Jangan nak mengungkit dah pasal result masing2 lepas ni. Focus untuk sem 3 pulak. LAW ! tunggu saye sem depan, huhuhu

Lupa pulak, di kesempatan ini, haha aku nak ucapkan terima kasih gila2 dekat lecturer2 aku yg banyak bagi tunjuk ajar kat aku dan rakan2. Kepada :

  • MISS AMY
  • MADAM FAIZAN
  • EN YUZAI
  • MADAM NADIA
  • MADAM SARAH
  • USTAZ YUSOF
  • BPC 


Terima kasih sudi baca :)

Thursday, 26 April 2012

Contest Blogger Untuk Review dan Promo NotaHati

1 comments


Buat artikel review dan promo menceritakan mengenai blog NotaHati :
  • Bagi aku, blog NotaHati ni banyak giler kot bagi information psal aku dlam bab2 pergaulan dengan org yg sekeliling aku. Setiap orang yg kita jumpa ni pelbagai character diorang ade, contohnya pnas baran. Setelah aku baca pasal 'bagaimana kita nak berhadapan dgn org yg pns baran' dlm blog NotaHati, aku ade la jugak cara n langkah yg perlu aku buat bila berhadapan dgn dorg. Memang cuak la kala berdepan dengan org yg pnas baran kan. ~.~
  • Yang pastinya, blog NotaHati ni banyak jugak cakap psal perhubungan antara kita dengan pasangan kita. Banyak bagi tip2 yg memang byk orang perlukan tu. tak kesah la org tu sedang bercinta ke, sedang berputik ke, dalam keadaan nak clash ke, yg dah clash ke. Tak kesah la sape pon, memang banyak berguna sangat2. dan bagi motivasi dalam hidup dorg. macamne nak tanggani masalah dlm hidup (:
  • paling aku suka dia ade pasal wanita & lelaki. dekat sini kita boleh tau semua mende pasal diri kita. tak semestinya perempuan hanya boleh baca psal prempuan je, perempuan pon boleh baca psal lelaki, begitu jugak dgn lelaki (:. mula2 korg tgk tajuk entry dia, pasti korg nak bace punyer.yela, sbb menarik sgt. banyak gila information dpt. kita semua kena la penuhkan diri kita ni dengan pengetahuan am, barulah org pandang kita. betol tak ? so, kepada semua blogger2..pakat2 semua kita serbu blog NotaHati. dari orang yg 'zero' kita boleh tau mcm2 psal hidup kita nie melalui blog itu.

okay, thats all my opinion about Blog NotaHati (: teruskan usaha utk menjadi blog yg memberi informasi kepada pembaca.


p:s Kalau nak join, just klik dekat banner di atas.

Terima kasih sudi baca :)

Sunday, 22 April 2012

Segmen : Lagu Kegemaran Saya Bersama uncha

0 comments
Photobucket

lagu-lagu kegemaran aku :
  • Lestari - Sekelip Mata Kau Berubah
  • Armada - Cinta Itu Buta
  • Semua Lagu 2pm (: (kalau korg nk download lagu 2pm, tekan sini )




Terima kasih sudi baca :)

Saturday, 21 April 2012

Segmen: Review by Lily

11 comments
Salam


jom join segmen ni !

:)
tarikh ttup : 31 May 2012

p:s Kalau nk join, just klik dekat banner.

Terima kasih sudi baca :)

Friday, 20 April 2012

Segmen : Nak Doodle Nie Part 2!

2 comments
Salam :)


Nama : Aqma Manaf
Warna Favourite : pink + torquoise

p:s Kalau nk join, just klik banner di atas :)

Terima kasih sudi baca :)

Thursday, 19 April 2012

Giveaway : GuGurl GiveAway by Anis Athia

0 comments
Salam



p:s Kalau nk join, just klik dkat banner di atas :)

Terima kasih sudi baca :)

Giveaway : Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin

0 comments
Salam :)


p:s Kalau nk join, boleh klik dkat banner di atas



Terima kasih sudi baca :)

Segmen : Tambah follower tambah rakan

9 comments
Salam 1 Malaysia :)

hehe seperti biasa, aku nk join segmen nie, jom pakat2 beramai2 tambah followers


tag kan entri nie kepada :


p:s Kalau korg nk join, just klik dekat banner ^^

Terima kasih sudi baca :)

Giveaway Happy Birthday : by MananQayyim

0 comments
Salam 1 Malaysia :)

hehe seperti biasa, aku nk join segmen nie. eh, nie bkan segmen yg mcm lain tue. nie giveaway. kiranya dpt hadiah la kn. aku tgk hadiah dia boleh than la lumayan.ahaha :P so, amcam jom join semua ! >.<



Cadangan penambahbaikan blog MQ :

  • Header 'Manan Qayyim' tu xsesuai la warna pink dia dgn wrna template biru. so, tukar la jdi warna biru. takpon MQ tukar template wrne pink. (ahaha mcm la MQ berani nk tkar template wrne pink :P)
  • actually sye pning tgk iklan n button/function yg byk. he3 kalau boleh kurangkan.
  • haaa...lagi satu ! MQ letak la gmbr MQ, hehe cmne bloggers lain nk kenal nnti.
  • pastu time kita nk sent comment tue, byk btol mende yg nk kene isi. serabut la. hehe buang boleh tak ? lau x, pasnie sye tknk dh komen situ. :P
  • sebenarnya laa...blog MQ okay la, kemas. sesuai la tok lelaki kn. simple ^^
tadaaa.. ! okay, the end. aku mls nk celoteh byk sgt.haha mcm tau je, aku nie suka complain. ngee :P

"Giveaway Happy Birthday anjuranMananQayyim(MQ) ditaja bersama oleh Kit Biasiswa (http://bit.ly/KitBiasiswa)"

p:s Kalau korg nk join, just klik dkat banner tue ye ^^

Terima kasih sudi baca :)

SEGMEN : JOM KENALI BLOG SAYA

18 comments
Salam 1 Malaysia

hari nie, mcm semalam. hehe aku join segmen kwn nie. utg la dpt join byk segmen.hehe usaha tangga kejayaan. ngeee letih berblogwalking tdi.


Ceritakan serba sedikit tentang blog korang,seperti bila tarikh mula berblog,latar belakang nama blog korang dan sebagainya :
  • blog aku bebas bercerita, tak kesah la psal politik kew, psal org lain kew, psal peribadi aku kew, ataupun psal fakta2 yg baru aku tau, n majority post aku psal pengalaman aku :) *suka aty la nk post ape..rase mcm rajin nk update tue.keluar la mcm2 idea yg plik.haha
  • aku start berblog nie dah lame actually, dari September 2009. dlu tak active mane, skang baru nk maju skit haha
  • name blog aku aqmadawilyz , seperti biasa mmg nme tue mmg aku punyer la kn, email aku nme tue jgak, tumblr pon. aqma = name aku , da = the, wilyz = dlm bi 'wily' mksd dia cerdik pintar. he3 so, maksudnya 'AQMA YG CERDIK / PINTAR' haha
okay.thats all. :) sekian, terima kasih. byk plak aku merepek nie.ahaha :D

p:s Kalau korg nak join, just klik dkat banner di atas tu :)) bubye ^^

Terima kasih sudi baca :)

Wednesday, 18 April 2012

SEGMEN : blogwalking + follow by hajar

8 comments
Salam 1 Malaysia :)


hye semua. jalan pnyer jalan tdi, terjumpa pulak satu lagi segmen. ape lagi aku join la. he3 segmen nie kene tag org, lagi ramai kita tag. peluang nk menang tue besar la kan.hehe



SYARAT :  

1- wajib follow blog hajar 

2- buat entry bertajuk  " SEGMEN : blogwalking + follow by hajar "

3- letak banner kat atas tu dalam entry dan link kan kat blog hajar ni 

4- wajib tag kat blogger lain min 3 orang dan max suka hati korang dan mereka mesti diberitahu.
 # kepada siapa yg berjaya tag PALING RAMAI maka akan mendapat RM30.00 top up untuk pengguna    celcom, digi, maxis

5- expired date : 30 april 2012 , 6 p.m

6- dah siap, hantar link entry tu kat comment ye. inform hajar yg korang join segmen ni.  
    # tempat comment :    0 budak comel ^o^
    # jenis comment :  pop up window

Tagkan entri ini kepada :

Terima kasih sudi baca :)