Welcome. Do follow me and leave comments| Follow or Dashboard

Wednesday, 18 April 2012

SEGMEN : blogwalking + follow by hajar

Salam 1 Malaysia :)


hye semua. jalan pnyer jalan tdi, terjumpa pulak satu lagi segmen. ape lagi aku join la. he3 segmen nie kene tag org, lagi ramai kita tag. peluang nk menang tue besar la kan.hehe



SYARAT :  

1- wajib follow blog hajar 

2- buat entry bertajuk  " SEGMEN : blogwalking + follow by hajar "

3- letak banner kat atas tu dalam entry dan link kan kat blog hajar ni 

4- wajib tag kat blogger lain min 3 orang dan max suka hati korang dan mereka mesti diberitahu.
 # kepada siapa yg berjaya tag PALING RAMAI maka akan mendapat RM30.00 top up untuk pengguna    celcom, digi, maxis

5- expired date : 30 april 2012 , 6 p.m

6- dah siap, hantar link entry tu kat comment ye. inform hajar yg korang join segmen ni.  
    # tempat comment :    0 budak comel ^o^
    # jenis comment :  pop up window

Tagkan entri ini kepada :

Terima kasih sudi baca :)

8 comments:

ainun said...

terima kasih :)

❤ aQma_maNaF ❤ said...

same2 :)

Mohd Billy said...

t'kasih tag
insya allah sy join

amalyna said...

thnx tag :) suda join

❤ aQma_maNaF ❤ said...

same2 :) hehe join jgn x join

miss nana said...

tq dear .. coz tag nana .. hehe . eh btw .. nana join tau ..

❤ aQma_maNaF ❤ said...

welcome :) join tau.hehe

Yana_Nana21 said...

Thanx tag :)!!