Welcome. Do follow me and leave comments| Follow or Dashboard

Tuesday, 17 April 2012

Segmen : " Saya Bangga Menjadi Blogger "

Salam 1 Malaysia
Alhamdulillah, kali nie aku jumpa jugak contest blog yg aku nk join sambil2 ngh cuti nie, baik aku join contest. Seronok jugak. Hehehe


AKU BANGGA JADI SEORANG BLOGGER 
sebab aku ade blog, aku ade cerita sendiri yang nak dikarang. Lain dari orang lain. Takde la aku pendam je perasaan ni, atleast ade tempat yg nak diluahkan.

“ Yes ! I am blogger from Pahang "

p:s kalau korg nak join, just klik dekat SINI tu :)

Terima kasih sudi baca :)

4 comments:

Cendawan Merah said...

http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmensaya-bangga-menjadi-blogger.html

dr sgmen sy...hit me back k ;)
bgge bjumpe dgn kamu ;)

AyueJean said...

Org Kl dtg jenguk org Pahang =D


http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-bangga-menjadi-blogger.html

syafiqah yassin said...

Hii orang Pahang .

Orang Johor singgah sini .

Done follow sini .

Jemput singgah sini yeaa :)

http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-bangga-menjadi-blogger.html

syafiqah yassin said...

Hii orang Pahang .

Orang Johor singgah sini .

Done follow sini .

Jemput singgah sini yeaa :)

http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-bangga-menjadi-blogger.html