Welcome. Do follow me and leave comments| Follow or Dashboard

Thursday, 19 April 2012

SEGMEN : JOM KENALI BLOG SAYA

Salam 1 Malaysia

hari nie, mcm semalam. hehe aku join segmen kwn nie. utg la dpt join byk segmen.hehe usaha tangga kejayaan. ngeee letih berblogwalking tdi.


Ceritakan serba sedikit tentang blog korang,seperti bila tarikh mula berblog,latar belakang nama blog korang dan sebagainya :
  • blog aku bebas bercerita, tak kesah la psal politik kew, psal org lain kew, psal peribadi aku kew, ataupun psal fakta2 yg baru aku tau, n majority post aku psal pengalaman aku :) *suka aty la nk post ape..rase mcm rajin nk update tue.keluar la mcm2 idea yg plik.haha
  • aku start berblog nie dah lame actually, dari September 2009. dlu tak active mane, skang baru nk maju skit haha
  • name blog aku aqmadawilyz , seperti biasa mmg nme tue mmg aku punyer la kn, email aku nme tue jgak, tumblr pon. aqma = name aku , da = the, wilyz = dlm bi 'wily' mksd dia cerdik pintar. he3 so, maksudnya 'AQMA YG CERDIK / PINTAR' haha
okay.thats all. :) sekian, terima kasih. byk plak aku merepek nie.ahaha :D

p:s Kalau korg nak join, just klik dkat banner di atas tu :)) bubye ^^

Terima kasih sudi baca :)

18 comments:

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam..
dr segmen miss z
da follow awk

jemput ke myblog
http://diaryyeyla.blogspot.com/

Farhana Ahmad said...

dtg dari segment yg sama..:)

Emma said...

Yuhuuuu, Emma singgah sini =)

MISS Z BERCELOTEH said...

terima kasih sebab sudi join segmen miss z...jom kenal blog lain

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

are_lin@yu said...

dari segmen yang sama..ayu follow sini dear ;-)

AyueJean said...

singgah dr segmen same... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

Ayiesha Sani said...

Sy singh sini..dr segmen yg same:-)

.:hana radzi:. said...

singgah sini :)

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal
dari segmen yg sama

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmenjom-kenali-blog-saya.html

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama ^_^
sudah follow...
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

happy blogging...

Cik Reen said...

hye, bw+follow sini :)
visit mine

http://cikreenahmad.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

Sh Hily said...

dari segmen yg sm..salam perkenalan..done follow..jum terjah n follow blo ifa lau sudi..:))
http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

FL blogh0use said...

hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

dinisamsuri said...

hye
dini mai dari segmen yg sama
follow cni :)

Nor Nadiah said...

politik pon ada?dasat..;D

nad pon join jugak segmen ni..:)
http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/jom-kenali-blog-saya.html

Bloggers jom #Blogwalking dan join Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan
http://www.nornadiah.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

Lily said...

Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

NasZ said...

terjah sini dari segmen miss Z.

TOLONG KLIK SINI DAN TEKAN VOTE. TERIMA KASIH

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Rafflesia™ said...

as-salam dan hi,

datang dari segmen JOM KENALI BLOG SAYA.. jom http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html


syieda,