Welcome. Do follow me and leave comments| Follow or Dashboard

Monday, 30 April 2012

Running Man : sangat best !

Salam :)

sape pernah tgk running man ? angkt tgn ! best ke dok ? 
kepada sesape yg belum tgk, sila pergi tgk sekarang. rugi tak tgk sbb dia seronok n kelakar sgt.hehe



KANG GARY -- aku minat kat dia, sbb dia sweet kot.ahaha kelakar. romantik ngn monday couple.35 thn. tapi gaya cam 20-an kan.



Ji-Hyo, satu-satunya perempuan dlm runningman. monday couple si gary. dorang sangat sweet ! <3 31 thun. sangat cantik. tapi dlm runningman selekeh sikit, n selalu kena buli dengan laki2



Jae-suk , tak hensem pon. mulut dia mcm murai, banyak ckp. 41 thn umur dia. tua dah



Haha Haroro, comel ! suka buat cute2. kelakar. terer dlm game . aku suka jugak dia. 33 kot umur dia.



Jong-kook, hero dlm runningman. badan tough penyebab org tkot ngn dia. hensem :) selalu buli EASY BROTHERS 37thn umur dia tapi gaya cm 20-an , serius !

lagi 2 org, Suk Jin dengan Kwangsoo atau EASY BROTHERS .aku mls nak cari gmbr dorg, haha dalam runningman selalu jadi loser.hehe kesian dorang.

Terima kasih sudi baca :)

2 comments:

ATIQAH said...

salam, anda di TAG

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/04/blog-alyzafisolcom-giveaway.html

terima kasih ^_^

azuha halim said...

minat kwang soo! dia kelakar gila. muka blurr je. haha :D